waawkampjes

Met passie en enthousiasme nodig ik de kinderen uit over een drempel heen te stappen en de wondere wereld van hun eigen fantasieën en kunsten tegemoet te gaan in onze themakampjes. Veel kinderen vinden dat heel veel dingen MOETEN, ik wil dat ze MOGEN.

Wij zorgen voor een open en veilige sfeer waar ze kunnen ze experimenteren, zich uitdrukken en zich ontwikkelen op geheel eigen wijze. Tevens werken we tijdens het kampje rond gezonde voeding. We voorzien appelsap (zonder toegevoegde suikers", water en gezonde hapjes aan. We werken met kleine groepjes van max 12 kindjes en 2 begeleiders.

Ons motto "BeWaaw, Feel WaaW".
Zoek je een kampje bij jouw in de buurt? Hier vind je het overzicht voor 2021

 

Betalingsvoorwaarden

Een inschrijving is pas definitief na betaling van het kamp. De betaling dient uiterlijk binnen de 2 weken na inschrijving te gebeuren, zoniet kan WaaWsport de inschrijving eenzijdig annuleren om andere geïnteresseerde deelnemers toe te laten.

Annulatievoorwaarden

In geval van kamp-annulatie worden € 10 administratie kosten in rekening gebracht. In geval van kamp-annulatie minder dan 2 maand voor aanvang van kamp, worden €20 in rekening gebracht.

Bij annulatie, minder dan 2 weken voor aanvang van kamp, wordt € 25 in rekening gebracht mits de vrijgekomen plaats door iemand op de wachtlijst wordt ingevuld. Indien dit laatste niet mogelijk is, wordt geen terugstorting gedaan.

Terugbetalingen mutualiteit

Meerdere ziekenfondsen betalen een deel van je inschrijvingsgeld terug.

  • Onafhankelijk Ziekenfonds (OZ): €5 per kampdag, max €100/jaar per kind
  • Partena Ziekenfonds: €5 per kampdag, max. €100/jaar per kind
  • Bond Moyson: afhankelijk per regio
  • Christelijke Mutualiteit: €5 per kampdag, max. €100/jaar per kind
  • Liberale Mutualiteit: €5 per kampdag, max. €100/jaar per kind
  • Vlaams & Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen: €5 per kampdag, max. €120/jaar per kind